OKIN Facility RO

Postari pe blog

OKIN Group a fost impartit in doua companii separate OKIN BPS si OKIN FACILITY

Praga, 2. 1. 2017 – La 1 Ianuarie 2017, OKIN Group a fost impartit in doua societati distincte – OKIN BPS si OKIN FACILITY. Pentru partenerii de afaceri si angajati, nu exista nicio schimbare cauzata de aceasta separare.

Divizia BPS ramane in cadrul companiei OKIN Group a.s., care din Ianuarie este numit OKIN BPS, a.s., Divizia FACILITY Management, cu filialele sale, este acum parte a noii companii OKIN FACILITY, a.s.

“Ambele divizii au lucrat independent pana in prezent, dar au fost parti ale grupului OKIN. In trecut, acest model a adus multe avantaje, si anume stabilitate si sprijin al intregii societati, ceea ce a permis o dezvoltare permanenta. O diferenta de afaceri ale ambelor divizii a cerut o diferentiere de branduri. In multe cazuri, procesele de suport si sprijin sunt de asemenea diferite. Sunt convins ca divizia de afaceri, in companii separate, va fi un pas in directia potrivita pentru dezvoltarea lor”, spune patronul grupului OKIN, Michal Jelínek.

Nu exista nicio schimbare in structura organizationala si conducatoare. De asemenea, nici pentru angajatii OKIN Group nu exista o schimbare. Munca in ambele companii continua cu echipele curente. Atat OKIN BPS cat si OKIN FACILITY asteapta o crestere in afacerile lor in 2017 si planuiesc sa angajeze 300 de angajati suplimentari in acest an.

Facebook LinkdIn Email