OKIN Facility RO

Postari pe blog

OKIN Facility isi intareste sucursalele din Polonia si Romania

Incepand cu luna Septembrie a anului trecut, diviziile poloneze si romane OKIN Facility au fost consolidate prin acceptarea de noi oameni in pozitii de conducere. Dupa demararea cu success a sucursalei poloneze, Jiri Janda a plecat si a devenit director in Romania, unde piata se dezvolta in mod dinamic. Incepand cu 1 Septembrie 2015, directorul de tara al diviziunii poloneze, Krystyna Helinska, preia conducerea si are grija de dezvoltarea continua a ramurii.

„Datorita dezvoltarii dinamice a pietei romanesti simtim un mare potential pentu cresterea noastra in aceasta regiune. Acesta este motivul principal pentru reorganizare si mai presus de toate, pentru intarirea echipei noastre in sucursala romaneasca,” spune Jiri Janda, noul director al ramurii din Romania.

Functia de Business Developement Manager pentru Romania a fost adoptata de Mihai Staicu. Mihai Budurca a fost numit noul Manager Operational. In plus, fata de clientii existenti, el va raspunde de clientii noi, inclusiv centrul de afaceri Floreasca si Procter&Gamble.

In afara de Krystyna Helinska, care are cincisprezece ani de experienta de munca, si sase ani de experienta directa in Facility Management, Grzegorz Helinski s-a alaturat de asemenea echipei poloneze. Era nevoie de el pentru a consolida departamentul de vanzari, cu cei douazeci de ani de experienta in domeniul vanzarilor. El a fost numit “director de vanzari” la 1 decembrie 2015.

Facebook LinkdIn Email