OKIN Facility RO

Despre noi

OKIN FACILITY este un furnizor multi-național de servicii bazate pe date în domeniul Managementului Integrat al Facilităților. Compania a fost înființată în 1993 și operează în Europa Centrală și de Est (Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria și Ucraina). Gama largă de servicii hard și soft sunt furnizate și monitorizate cu ajutorul programelor software inovatoare și a instrumentelor IoT care sunt dezvoltate pe plan intern. Compania rulează propriul sistem HelpDesk care permite o comunicare constantă cu clienții săi. În domeniul mentenantei tehnice OKIN FACILITY și-a dezvoltat propria aplicație Drive! ceea ce permite monitorizarea constantă a tuturor activităților tehnice care se desfășoară în întreaga companie. OKIN FACILITY îmbunătățește în mod concurențial calitatea serviciilor sale și oferă clienților săi un set unic de cunoștințe dobândite prin experiența de lungă durată și păstrarea în memorie a alianței europene Customer Synergy S.A.

Soluție europeană pentru clienții exigenți

OKIN Facility este membru mândru al European Customer Synergy S.A.( ECS), prima companie pan-europeană de Facility Management integrat, cu peste 400 de locații in 41 de țări europe. ECS livrează orice- de la servicii complete hard, soft, office, până la soluții complet integrate de facility management. Prin expertiza locală, amprenta și tehnologia europeană, ECS creează pachetul perfect adaptat pentru clienții săi din toată Europa.

ECS a cucerit prin crearea unui standard transfrontalier, garantând liniștea clienților, cea mai înaltă calitate a serviciilor si păstrarea celor mai puternice valori. Profilul internațional al ECS, prin schimbul de cunoștințe și bune practici, face ca ECS să poată gestiona chiar și cele mai complexe portofolii FM.

Clientii ECS au grijă de inima afacerii lor- ECS are grijă de clădirile acestora, oferindu-le soluții la nivel european pentru succes local.

Servicii

Diversitatea serviciilor se bazează pe expertiză la nivel înalt și abordare profesională. Inovația constantă ne permite să oferim cele mai eficiente și avansate soluții pentru clienții noștri.

Datorită cunoștințelor vaste despre mediul de administrare a facilităților și experiența noastră din operațiunile zilnice, putem oferi clienților noștri combinația ideală de servicii suport, exact pentru industria în care își desfășoară activitatea. Oferim servicii pentru companii de productie, zone de logistică, instituții financiare, clădiri cu mai mulți chiriași, centre comerciale, instituții de sănătate, companii de vanzare cu amănuntul etc.

Serviciile noastre Lucreaza cu noi

Mai multe noutati

Certificates – About Us

DRIVE! – About Us

View More

OKIN FACILITY are DRIVE!

Sistem intern avansat de gestionare a sarcinilor in timp real

Afla mai mult
Facebook LinkdIn Email